NISHANE Unutamam - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Unutamam - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ani - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ani - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Nanshe - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53989
NANSHE a termékenység, a víz és a társadalmi igazságosság sumér istennőjének neve, akit az álmok és a próféciák védőszentjének tartottak. Vigyázott az árvákra és az özvegyekre, felügyelte a méltányosságot, az édesvizet, a madarakat és a halakat, a termékenységet, és a prófétáknak kedvezett, megadva nekik az álmok pontos értelmezésének képességét. Cecile Zarokian parfümőrrel együtt a fő kihívás az volt, hogy olyan illatot hozzanak létre, amely tükrözi ennek az isteni alaknak a kedves, együttérző, barátságos és bölcs tulajdonságait. Célja, hogy termékenységet hozzon a pozitívabb rezgések és lelkek számára, hogy a világot jobb és igazságosabb hellyé tegye. Egy olyan világot, ahol az elfeledettekre, a szegényekre, a magányosokra és a jogfosztottakra vigyáznak. A NANSHE mottója: "Légy az álmok és a próféciák védőszentje". A rózsa fenséges összhangjával körülvéve, amelyet számos civilizáció széles körben használt a termékenység segítésére, a NANSHE költői érzelmeket sugall a földes aromákkal, amelyek misztikusan fogantatják meg a pozitivitást még a legsötétebb időkben is.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE NANSHE PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.