NISHANE Patchuli Kozha - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Patchuli Kozha - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Nanshe - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Nanshe - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Unutamam - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 56550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53987
Az "UNUTAMAM" név törökül azt jelenti: "Nem tudok felejteni". A parfüm ihletője pedig az "Unutamam" című dal, amelyet a legendás művész, Sezen Aksu komponált és számos énekes adott elő. Miguel Matos rajong Ebru Gündesért - Törökország egyik legerősebb énekesnőjéért -, aki szintén előadta ezt a dalt. A NISHANE szilárdan hisz abban, hogy mind viselője, mind az őt körülvevő emberek nem fogják tudni elfelejteni ezt az illatot. Az Unutamam már az első fújástól kezdve intenzív élményt nyújt: az aromák és virágillatok korbácsütése, amely dacol minden önelégült reakcióra tett kísérlettel. Miközben a virágillat egyre simább és dúsabb lesz, egy füstös, ipari alaphang is megjelenik, a pacsuli, a labdanum és a castoreum a kőolaj állatias zúgását, a katonai minőségű bőr durva védelmét idézi. Vagy talán az utazás ebbe az érdekes és dinamikus illatba a másik irányba vezet, a gyógynövényes gyönyörök és az édes, lágy, karamellizált borostyán kertjébe. Végül is a választás teljesen az Öné, és milyen nagyszerű teljesítmény ez.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE UNUTAMAM PARFUM 100ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.