NISHANE Papilefiko - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Papilefiko - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Tuberoza - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Tuberoza - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Kredo - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI68669
Esperanto hit hiteles hitet jelent. Nincs titok, hogy az emberek társas lények, akiknek a hitei szó szerint az egész térképen szétszóródnak. Ami nem volt ismert, az az volt, hogy ezeket a hitrendszereket hogyan befolyásolják társadalmi interakcióink. A hitrendszerek azok az alapfeltevések, amelyeket igaznak tartunk. Azok a valós életből származnak. Emberként az értékeink és hiteink hatással vannak az életminőségünkre, munkánkra és kapcsolatainkra. Mivel azt hisszük, hogy amiben hiszünk, az a valóság alapján áll, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a hiteink valóságon alapulnak. Valójában a hiteink alakítják élményeinket. Azok a hitrendszerek, amelyeket vallunk, kritikus és lényeges részét képezik az identitásunknak. Lehetnek vallási, erkölcsi vagy kulturális jellegűek; de részükké válunk, és tükrözik azt, aki vagyunk. Ezzel a parfümmel a NISHANE azt szeretné bemutatni, hogyan formálták a hitek az emberi életet, és hogyan kölcsönhatásba lépnek és ütköznek egymással a különböző hitek a történelem során.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE Kredo 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.