NISHANE Kredo - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Kredo - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Wulong Cha - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Wulong Cha - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Tuberoza - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85410.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53962
A TUBERÓZA főként Mexikó magával ragadó tubarózsáját tárja elénk, amelyhez más virágos jegyek társulnak, mint a gardénia, körömvirág és jázmin. Az erős ámbrás bázis garantálja az illat különlegességét. - A név macedón eredetű, jelentése "tubarózsa", amely a domináns jegy ebben a parfümben. alkotás - A HUNDRED SILENT WAYS előtt ez volt világszerte a BESTSELLER illat a termékcsaládban. A nők kedvelik inkább ezt az illatot, bár az összes Nishane illat uniszex. - Az "év legjobb parfümjének" választotta számos médiaszervezet a nicheparfümök között. - Tökéletes a virágok szerelmeseinek.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE TUBEROZA PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.