NISHANE Tuberoza - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Tuberoza - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Safran Colognise - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Safran Colognise - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Wulong Cha - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 77610.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53959
"A WŪLÓNG CHÁ bergamott, narancs és mandarin citrusos jegyeivel nyit. Míg a mediterrán füge és pézsma adja az illat alapját, a kínai oolong tea kikerülhetetlenül megbabonáz. - A név a kínai oolong teát jelenti. - A termékcsalád legfrissebb illata - Tökéletes nyárra, és állítólag a legerősebb citrus illat. - Egész nap frissen tart - Az összes többi illattal rétegezhető, hogy frissességet kölcsönözzön nekik. - A termékcsalád egyik bestsellere a kezdetektől fogva. Különösen az olyan piacokon, mint Japán, a Wūlóng Chá nagy rajongótáborral rendelkezik."
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE WULONG CHA PARFUM 100ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.