Perris Monte Carlo  Bois d`Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Bois d`Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo  Patchouli Nosy Be - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Patchouli Nosy Be - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC37147
A Bergamotto Di Calabria egy értékes anyagot tartalmaz, amelyet "bergamott szivacsnak" neveznek. A kivonatolás még mindig kézzel történik. Először a gyümölcsöt félbevágják, és a gyümölcshúst kézzel, egy speciális, hajlított késsel távolítják el. Ezután a héjat egy természetes szivacsra nyomják körkörös mozdulatokkal, hogy összegyűjtsék az esszenciát. A felhalmozott esszencia a legfinomabb és legösszetettebb, és a jázmin gyümölcsös és virágos jegyeire hasonlít. Visszatérés a gyökerekhez és a hagyományos technikákhoz. A kompozíció magába zárja a bergamott frissességét, melytől az illat tartós és energikus lesz.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC Bergamotto di Calabria 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.