Perris Monte Carlo  Bergamotto di Calabria - Eau de Parfum  Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo  Oud Imperial Black - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Oud Imperial Black - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Patchouli Nosy Be - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC16098
Ennél a keveréknél az volt a célunk, hogy kiemeljük a Nosy Be-i pacsuli egyedi és természetes tulajdonságait. A fűszeres jegyek kivételes minősége és a száraz fa jegyek kiegészítik a keserű kakaós jegyeket, valamint labdanummal és egzotikus vaníliával egészítik ki. Így ez az illat tökéletes házasságot alkot a virágos és fás jegyek között, amelyek mindegyike tökéletesen rétegződik, hogy megteremtse ezt az aromás álmot.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC PATCHOUILI NOSY BE Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.