Perris Monte Carlo  Patchouli Nosy Be - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Patchouli Nosy Be - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo  Musk Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Musk Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

Perris Monte Carlo Oud Imperial Black - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PMC11464
Az Oud, amelyet még mindig a legértékesebbek között tartanak számon, és "Agarwood" néven is ismert. Keverékünk természetes Oud illóolajat kever természetes Oud illóolajjal és olyan értékes jegyekkel, mint a citrusfélék, tömjén, papirusz, pacsuli, labdanum, cédrus atlasz, jávai vetiver, nyírfa és szantálfa. Az Oud Imperial egy gazdag és fényűző kompozíció, tele kifinomultsággal és különleges tulajdonságokkal, amely egyedül áll. Ez a fás, csábító illat tökéletes azok számára, akik készen állnak arra, hogy kitűnjenek a tömegből.
További Információ
MárkaPerris Monte Carlo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
,, INNOVATÍV, MERÉSZ, SAJÁTOS, MÉGIS NEM ELÉGGÉ ÉRTÉKELT“. A Perris Monte Carlo a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlya. Tradicionális, a természetes összetevők és kivonatok forrása tiszeteletben tartva a régi bölcs metodusokat. Innovatív, amely kihangsúlyazza a nyersanyagok természetes szépségét. Gian Luca Perris, aki ma a márka kreatív igazgatója, hozta létre a Perris Monte Carlo parfümöt, és, hogy visszatérjen a szakma középpontjába, a márka marketingje helyett inkább magukra a parfümök illataira összpontosított. A parfümgyártás valódi művészetének visszaszerzési szenvedélye a Perris Monte Carlo alapja. A márka missziója, hogy a világ minden tájáról szerezzék be a legfinomabb alapanyagokat, amelyeket, a hagyomány és a modern innováció összefonódásával formálnak parfümmé, ahoz hogy a Perris Monte Carlo egyedi illatát megteremtsék.
PMC OUD IMPERIAL Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Perris Monte Carlo Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.