Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Dry Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Dry Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Faisa - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 124800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RM61725
Faisa by Ramon Monegal is a Woody Spicy fragrance for women and men. Faisa was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Ramon Monegal. Faïsa was created as an olfactory image of Spain, inspired by its values and an abstract noun that Ramon Monegal's imagination wants to say: The joy of living pure joy! Like the southern light, awake and unleashed, with the vital euphoria of scintillating cider from which emerges, among white jasmines, a golden wash of mimosa and saffron. It's radiant emotion, flowering magic, excitement and euphoria. It's presence, place and a memorable moment. It's Pure Happiness.
További Információ
MárkaRamon Monegal
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Monegal öröksége: A parfümőr művészetének őrzői 1916 óta. Öt nemzedéket és 100 évnyi egyedi alkotást felölelő történelem, amely az öt érzékszervet körülöleli. Ramon Monegal, a mester parfümőr és nemzetközileg elismert Nez úttörő volt a szaglókép koncepciójának kidolgozásában, aki az illatokon keresztül képes képeket idézni. Mint egy zenemű, a Monegal parfüm "az illata megelőzi és hiányzik". A nyolcadik művészet művészeiként szenvedélyünk a mediterrán lelkű parfümök megalkotása, amelyek messzi vidékekre, fenséges pillanatokra és felejthetetlen emlékekre repítenek bennünket.
RAMON MONEGAL FAISA 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Ramon Monegal Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.