Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Faisa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Faisa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 124800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RM61720
Elmerültem egy olyan művészetben, amely nagy érzelmi intenzitásáról ismert, és amely kulturális gyökereimben lakozik, a flamencóban. Vad gesztusai, vad lábdobogása, mélységes sirámai és gitárvirágzásai jellemzik. Flamenco, az én szagló manifesztumom az andalúz karakterhez, amely tűzzel van tetoválva Spanyolország lelkére. A flamenco egy mély és szenvedélyes művészet... egy egyedülálló lelkiállapot. Ez az én tiltott hipnotikus gyümölcsöm!
További Információ
MárkaRamon Monegal
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Monegal öröksége: A parfümőr művészetének őrzői 1916 óta. Öt nemzedéket és 100 évnyi egyedi alkotást felölelő történelem, amely az öt érzékszervet körülöleli. Ramon Monegal, a mester parfümőr és nemzetközileg elismert Nez úttörő volt a szaglókép koncepciójának kidolgozásában, aki az illatokon keresztül képes képeket idézni. Mint egy zenemű, a Monegal parfüm "az illata megelőzi és hiányzik". A nyolcadik művészet művészeiként szenvedélyünk a mediterrán lelkű parfümök megalkotása, amelyek messzi vidékekre, fenséges pillanatokra és felejthetetlen emlékekre repítenek bennünket.
RAMON MONEGAL FLAMENCO 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Ramon Monegal Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.