Ramon Monegal Next To Me - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Next To Me - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RM61664
Az első személyre szabott parfümömet 1977-ben készítettem a menyasszonyomnak, hogy az esküvőnk napján viselje. Ez egy fehér púderes virágillat volt, amelynek alapja az írisz gyökere volt. Azóta az írisz az egyik megszállottságom. Ez a legbesorolhatatlanabb, legelegánsabb, legszebb, legdrágább összetevő. A gyökeret három évig kell szárítani, mielőtt az értékes esszenciát kivonják belőle. De nem tart annyi ideig, amennyibe kerül, és tartósítani szinte... lehetetlen!
További Információ
MárkaRamon Monegal
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Monegal öröksége: A parfümőr művészetének őrzői 1916 óta. Öt nemzedéket és 100 évnyi egyedi alkotást felölelő történelem, amely az öt érzékszervet körülöleli. Ramon Monegal, a mester parfümőr és nemzetközileg elismert Nez úttörő volt a szaglókép koncepciójának kidolgozásában, aki az illatokon keresztül képes képeket idézni. Mint egy zenemű, a Monegal parfüm "az illata megelőzi és hiányzik". A nyolcadik művészet művészeiként szenvedélyünk a mediterrán lelkű parfümök megalkotása, amelyek messzi vidékekre, fenséges pillanatokra és felejthetetlen emlékekre repítenek bennünket.
RAMON MONEGAL IMPOSSIBLE IRIS 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Ramon Monegal Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.