Ramon Monegal Ole - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Ole - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Ramon Monegal Next To Me - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 93600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RM61701
Dubai lenyűgözött! A körülöttem lévő természet 4 eleme: a rózsa és a tonka púderes földje, a levegőben lévő fűszerek, az oud és a tömjén füstös tüze, végül a gyümölcsös életvíz. A parfüm elevenedik meg a fejemben, és azt kiáltja, hogy... csináld! Tiszta, kifinomult és nagyon exkluzív. Az indiai oud, a török rózsa és a szomáliai tömjén egyedülálló elixírje a spanyol sáfrány és az orosz bőr kecses jelenlétében.
További Információ
MárkaRamon Monegal
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Monegal öröksége: A parfümőr művészetének őrzői 1916 óta. Öt nemzedéket és 100 évnyi egyedi alkotást felölelő történelem, amely az öt érzékszervet körülöleli. Ramon Monegal, a mester parfümőr és nemzetközileg elismert Nez úttörő volt a szaglókép koncepciójának kidolgozásában, aki az illatokon keresztül képes képeket idézni. Mint egy zenemű, a Monegal parfüm "az illata megelőzi és hiányzik". A nyolcadik művészet művészeiként szenvedélyünk a mediterrán lelkű parfümök megalkotása, amelyek messzi vidékekre, fenséges pillanatokra és felejthetetlen emlékekre repítenek bennünket.
RAMON MONEGAL NEXT TO ME 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Ramon Monegal Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.