Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Eau de Parfum Férfi Illat

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Eau de Parfum Férfi Illat

Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SHL53799
A 777 kollekció 7 éves évfordulójának megünneplésére Stephane Humbert Lucas Paris visszatért eredeti inspirációjához, és a Kelet spiritualitását és csodáit helyezi előtérbe. Az Isra & Miraj, a Kelet fenséges története egy éjszakai utazásról szól a holdfényben és a 7. égboltra való felemelkedésről. Ez az illat egy spirituális és beavató utazás értelmezése, amely a remény, a béke és a személyes beteljesülés ígéretéhez vezet. Egy abszolút küldetés, ahol égről égre a legértékesebb nyersanyagok rétegződnek, hogy egy olyan parfümöt hozzanak létre, amely a tökéletességre törekszik. Önkéntes érzéki és testi, az illat feltárja a borostyán intenzív balzsamját, amelyet egy mágneses heliotrop virággal öltöztet. A fehér és barna muskátlik azonnali érzetet adnak egy második bőrről. A finoman adagolt természetes Oud kiválósága fás és állatias jegyeket vezet be, hogy tökéletesítse az intenzív illatélményt és a mély karaktert. Aprólékos munka, amelyben a francia parfümkészítés know-how-ja a nagyszerű keleti parfümök három mitikus összetevőjének, a borostyánnak, a pézsmának és az oudnak szenteli magát.
További Információ
MárkaStephane Humbert Lucas
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Képzelj nagyot, gondolkodj a dobozon kívül, törd át a kulturális határokat és egyesítsd őket, mindig menj tovább a szépségben és a minőségben. Ezek a Stephane Humbert Lucas Paris márka értékei. A Stephane Humbert Lucas Paris az alkotó számára a kifejezés terepe, ahol felszabadíthatja művészi érzékenységét és túláradó kreativitását, és ahol semmilyen marketingkoncesszió nem megengedett. Minden egyes alkotás egy üres lapról indul, amelyre fokozatosan színfoltok, zenei hangjegyek, költői szavak és képek kerülnek. A festészetből, irodalomból, zenéből merített állandó inspiráció már a parfümkészítés legszebb nyersanyagainak kiválasztását is megszabja. A folyamat végre elkezdődhet. A harmónia szembemegy azzal a durvasággal, amelyet az alkotó azon igénye okoz, hogy a parfümkészítést főművészetnek állítsa be.
STEPHANE HUMBERT LUCAS ISRA & MIRAJ 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: VALOREM DISTRIBUTION Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.