Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
SHL53787
Egy katari látogatás után Stephane Humbert Lucas lenyűgözve tapasztalta, hogy a katari főváros milyen gyorsan változik. Művészeti komplexumok és felhőkarcolók, amelyeket a világ legjobb építészei építettek. A nemzetközi megjelenésű fejlődés ellenére azonban a hely eltökélten meg akarta őrizni erős örökségét. SHL 2012-ben egy olyan illatot képzelt el, ahol 10 évvel később az ősi szokások csatlakoznak a modern világhoz. Egy egész generáció készülődik és izgul. Egy olyan hídra emelkedik, ahol a fiatalok felfogása és hite összekapcsolódik. 2022, vibráló és intenzív parfüm. A fekete ribizli modern gyümölcsös jegye és a Yuzu frissessége ellentétben áll a hagyományos kambodzsai Oud erejével. A fűszerekkel és balzsamos jegyekkel szublimált illat a merészséget, az erőt és a modernitást képviseli.
További Információ
MárkaStephane Humbert Lucas
NemFérfi
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Képzelj nagyot, gondolkodj a dobozon kívül, törd át a kulturális határokat és egyesítsd őket, mindig menj tovább a szépségben és a minőségben. Ezek a Stephane Humbert Lucas Paris márka értékei. A Stephane Humbert Lucas Paris az alkotó számára a kifejezés terepe, ahol felszabadíthatja művészi érzékenységét és túláradó kreativitását, és ahol semmilyen marketingkoncesszió nem megengedett. Minden egyes alkotás egy üres lapról indul, amelyre fokozatosan színfoltok, zenei hangjegyek, költői szavak és képek kerülnek. A festészetből, irodalomból, zenéből merített állandó inspiráció már a parfümkészítés legszebb nyersanyagainak kiválasztását is megszabja. A folyamat végre elkezdődhet. A harmónia szembemegy azzal a durvasággal, amelyet az alkotó azon igénye okoz, hogy a parfümkészítést főművészetnek állítsa be.
STEPHANE HUMBERT LUCAS 2022 GENERATION 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: VALOREM DISTRIBUTION Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.