Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Eau de Parfum Férfi Illat

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Eau de Parfum Férfi Illat

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SHL53779
Panthea a perzsa istennőt jelenti. Egy tiszta lény, amely Stephane Humbert Lucas-t egy fehér alapanyagokból készült fehér illat megalkotására inspirálta. Mint egy Kleopátra-tejfürdő, az illat tökéletesen krémes és szappanos, szantálfa, fehér pézsma és írisz jegyeivel. A fehérség benyomását a finom jázmin és a finom fehér tea szublimálja. Egy illat a köztünk járó angyaloknak és istennőknek, vagy azoknak, akik egyszerűen csak a tisztaság aurájával ragyognak.
További Információ
MárkaStephane Humbert Lucas
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Képzelj nagyot, gondolkodj a dobozon kívül, törd át a kulturális határokat és egyesítsd őket, mindig menj tovább a szépségben és a minőségben. Ezek a Stephane Humbert Lucas Paris márka értékei. A Stephane Humbert Lucas Paris az alkotó számára a kifejezés terepe, ahol felszabadíthatja művészi érzékenységét és túláradó kreativitását, és ahol semmilyen marketingkoncesszió nem megengedett. Minden egyes alkotás egy üres lapról indul, amelyre fokozatosan színfoltok, zenei hangjegyek, költői szavak és képek kerülnek. A festészetből, irodalomból, zenéből merített állandó inspiráció már a parfümkészítés legszebb nyersanyagainak kiválasztását is megszabja. A folyamat végre elkezdődhet. A harmónia szembemegy azzal a durvasággal, amelyet az alkotó azon igénye okoz, hogy a parfümkészítést főművészetnek állítsa be.
STEPHANE HUMBERT LUCAS PANTHEA 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: VALOREM DISTRIBUTION Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.