Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Une Nuit a Doha - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Une Nuit a Doha - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SHL53771
A Khôl de Bahreïn egy elbűvölő illat, amely a Khôl-ra utal, egy ősi kozmetikai szemre, amelyet az egyiptomi fáraók és királynők használtak, és amelyet a Közel-Keleten még mindig viselnek a nők. Fantasztikus smink érzetet kelt ez a csábító parfüm, púderes jegyekkel, ibolyával és pompás firenzei írisszel. Tisztelgés az elegancia előtt, amelyet az ámbra és a lágy nugát meleg jegyei hangsúlyoznak. Finom és intim ámbrás illat, a csábítás kegyes fegyvere.
További Információ
MárkaStephane Humbert Lucas
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Képzelj nagyot, gondolkodj a dobozon kívül, törd át a kulturális határokat és egyesítsd őket, mindig menj tovább a szépségben és a minőségben. Ezek a Stephane Humbert Lucas Paris márka értékei. A Stephane Humbert Lucas Paris az alkotó számára a kifejezés terepe, ahol felszabadíthatja művészi érzékenységét és túláradó kreativitását, és ahol semmilyen marketingkoncesszió nem megengedett. Minden egyes alkotás egy üres lapról indul, amelyre fokozatosan színfoltok, zenei hangjegyek, költői szavak és képek kerülnek. A festészetből, irodalomból, zenéből merített állandó inspiráció már a parfümkészítés legszebb nyersanyagainak kiválasztását is megszabja. A folyamat végre elkezdődhet. A harmónia szembemegy azzal a durvasággal, amelyet az alkotó azon igénye okoz, hogy a parfümkészítést főművészetnek állítsa be.
STEPHANE HUMBERT LUCAS KHOL DE BAHREIN 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: VALOREM DISTRIBUTION Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.