Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SHL53781
A görög mitológiában Írisz az istenek hírnöke volt, aki a szivárványon keresztül jó híreket hozott. Stephane Humbert Lucas az íriszt választotta szimbólumként Panthea, a 777 kollekció perzsa istennőjének öltöztetéséhez. A márka ikonikus illatának limitált kiadása. Az illatot az írisz abszolút, a parfümkészítés egyik legértékesebb és legdrágább összetevője gazdagítja. Türelem, minőség, kifinomultság... A Panthea Iris nem fog csalódást okozni az Iris absolute szerelmeseinek. Ez a parfüm az isteni szintre emelkedik. Ritka elegancia, előkelő karakterrel. A pezsgő kezdés az Olaszországból származó bergamott és mandarin jegyeivel, egy frissítő és tiszta fehér tea kíséretében. Kék és fehér selyemfátyol díszíti az illatot. A Tonka abszolút felerősíti a finom szantálfát és a pacsulit, hogy az intenzív írisz púderes és kifinomult aspektusait erősítse. Erőteljes a sillage, lágysággal és érzékiséggel fejlődik az illat a bőrön.
További Információ
MárkaStephane Humbert Lucas
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Képzelj nagyot, gondolkodj a dobozon kívül, törd át a kulturális határokat és egyesítsd őket, mindig menj tovább a szépségben és a minőségben. Ezek a Stephane Humbert Lucas Paris márka értékei. A Stephane Humbert Lucas Paris az alkotó számára a kifejezés terepe, ahol felszabadíthatja művészi érzékenységét és túláradó kreativitását, és ahol semmilyen marketingkoncesszió nem megengedett. Minden egyes alkotás egy üres lapról indul, amelyre fokozatosan színfoltok, zenei hangjegyek, költői szavak és képek kerülnek. A festészetből, irodalomból, zenéből merített állandó inspiráció már a parfümkészítés legszebb nyersanyagainak kiválasztását is megszabja. A folyamat végre elkezdődhet. A harmónia szembemegy azzal a durvasággal, amelyet az alkotó azon igénye okoz, hogy a parfümkészítést főművészetnek állítsa be.
STEPHANE HUMBERT LUCAS PANTHEA IRIS 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: VALOREM DISTRIBUTION Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.