Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Eau de Parfum Uniszex Illat

Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SHL53784
Stephane Humbert Lucas, a Közel-Keleten tett különböző utazásaiból merített ihletet, és Jeddah lesz az egyik legjobb emléke. Az ottani napfény intenzitása lenyűgözte, és három évébe telik, hogy megfogalmazza és kifejezze ezt az isteni fényt, amely olyan fényes és értékes, mint az arany. Festőként arra törekszik, hogy gazdag textúrát adjon alkotásának, és itt az összetevők kivételes minőségével és magas koncentrációjával játszik, hogy felfedje az illat különböző aspektusait. Egy egyedülálló parfüm, amely olyan fényesnek tűnik, mint a nap, amelyről a nevét kapta. A lédús olasz citrusok pezsgő nyitánya, az ozmanthus és a madagaszkári vanília édessége kontrasztban áll az orosz bőr és a borostyán mély jegyeivel. Ez az illat erőteljes és kifinomult sillage-jával a ragyogó aura fenséges érzetét kelti. A keleti illatok szerelmeseinek kötelező darab.
További Információ
MárkaStephane Humbert Lucas
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Képzelj nagyot, gondolkodj a dobozon kívül, törd át a kulturális határokat és egyesítsd őket, mindig menj tovább a szépségben és a minőségben. Ezek a Stephane Humbert Lucas Paris márka értékei. A Stephane Humbert Lucas Paris az alkotó számára a kifejezés terepe, ahol felszabadíthatja művészi érzékenységét és túláradó kreativitását, és ahol semmilyen marketingkoncesszió nem megengedett. Minden egyes alkotás egy üres lapról indul, amelyre fokozatosan színfoltok, zenei hangjegyek, költői szavak és képek kerülnek. A festészetből, irodalomból, zenéből merített állandó inspiráció már a parfümkészítés legszebb nyersanyagainak kiválasztását is megszabja. A folyamat végre elkezdődhet. A harmónia szembemegy azzal a durvasággal, amelyet az alkotó azon igénye okoz, hogy a parfümkészítést főművészetnek állítsa be.
STEPHANE HUMBERT LUCAS SOLEIL DE JEDDAH 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: VALOREM DISTRIBUTION Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.