Tiziana Terenzi Andromeda - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Andromeda - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Telea - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Telea - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Al Contrario - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT23091
Az Al Contario egy parfüm, amely elmeséli és visszahozza azokat a legszebb és legintimebb érzéseket, amelyek egy utazás során felelevenednek bennünk. Az illat tartalmazza az utazás izgalmát, az új heylek felfedezését, a kikapcsólodást, a barátokkal való nosztalgiázást. Az érzést amikor hazatérünk egy hosszú utazás után és az otthon melege vár a meleg kandallóval és a szeretteinkkel körbe véve. Egy intim parfüm olyan mint egy új utas intim érzelmei. Ez azon utasok illata akik nem tudnak vissza jöni épp úgy, mint ahogyan ez a rafinirozott parfüm nem való mindenkinek. E parfüm, majd hogy a nosztálgikus vágyat idézi elő az édes vaníllia és a kakó valamint a moha illatával. Ez a csodálatos illat mély és kölönleges fa illatot tartalmaz. Az illat azoknak készült, akik igazán átélik az utazás rejtett örömeit és minden pillanatát magukévá teszik. A parfüm föbb illatjegye tökéletesen adja vissza egy meleg csalogató otthon illatát, amilyen a vaníllia és a kakaó.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT AL CONTRARIO EDP 50ML Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.