Tiziana Terenzi Al Contrario - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Al Contrario - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Cubia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Cubia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Telea - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 212550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT52960
A Telea-t úgy tervezték, hogy teljesítse a hajózás iránti vágyat, készen álljon bármilyen típusú tengerrel vagy óceánnal szembenézni, de mindenekelőtt titkos menedéket adjon, egy helyet, ahol feltöltődhetünk, ahol inspirációt találhatunk új alkotásokhoz és új kihívásokhoz, egy helyet, ahol fellélegezhetünk. A lélegzet végülis a parfüm testvére, és a csoda úgy ölt alakot, hogy vitorláit a végtelen felé terjeszti. Az alkotás a boldogság és az öröm üvöltésével indul, a pezsgő élet hangja, amelyet a citrusfélék, mint a calabriai bergamott és a szicíliai narancs pezsgése, a mikonoszi galagonya mámorító édessége, a bolgár rózsa lágysága és a romániai körte gyengédsége hangsúlyoz. Az olyan varázslatos virágok hipnotikus és érzéki ereje, mint a locridi jázmin, a perui heliotróp és a Fülöp-szigeteki ylang-ylang, értékes esszenciákat és afrodiziákumokat ölel át.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT TELEA EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.