Tiziana Terenzi Borea - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Borea - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Bianco Puro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Bianco Puro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Arethusa - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT23087
Az illatot a gyönyörű és varázslatos Szicília inspirálta, ahol a történelem, a művészet és a természet egybeolvad. A sziget nevéhez fűzdődik Arethusa görög mitológiai alak neve is. A szigetet körül vevő tenger, a sziklás tengerpartok, vad strandok, őskori romok és a barokk épületekkel körbe vett terek, az igazi mediterrán kis házak egy forró nyári nappalon, a legrégibb Olasz szépségek színhelye. Ezt a színes és élményekben gazdag életérzést adja vissza Tiziana Terenzi Arethusa illata. A szigeten csodálatos illatokba találkozhatunk, mint az illatos virág mezők, az olajfák, a tipikus mediterrán növények, és a varázslatos fűszerek, melyek körül veszik Siracusát és a csodálatos Ortigia szigetét.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ARETHUSA EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.