Tiziana Terenzi Arethusa - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Arethusa - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Nero Oudh - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Nero Oudh - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Bianco Puro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT59815
Az alkotás szokatlanul erőteljes citrusillattal nyit. Már az első pillanattól kezdve érzékelhetjük a dél-olaszországi értékes citrusfélék intenzív illatát, mindenekelőtt a híres mandarin-narancsot és a calabriai bergamottot, amely a sorrentói citrom illatával ölelkezik. Ez az energizáló és pezsgő fej az értékes fűszerek és egzotikus gyümölcsök pazar és hipnotikus ágyán fekszik, ahol a szegfűszeg és a sáfrány kellemes "hangjai" visszhangoznak, miközben az olasz levendula és a karamell "Hesperides" jegyei hangsúlyozzák, a szokatlan narancsos mangóval kombinálva. Ennek a kreációnak az alapja ellenállhatatlan erővel érinti meg a szívet, maga is a parfüm igazi szívévé és lelkévé válik, mint egy soha nem tapasztalt parfüm katarzis. A tekintélyes és ritka fák összetett szimfóniája szinkronban visszhangzik, hogy soha nem hallott erőt hozzon létre, ahol felfedezzük a vörös pacsulit és a távoli Indiából származó barna szantált a tahiti vetiverrel kombinálva. Ezek az értékes fák a legritkább kambodzsai Oud-ot ölelik körül. Ezeknek a fáknak az eredeti szimfóniáját, amelyek erejüknek és presztízsüknek köszönhetően képesek önmagukban az egész piramist megtartani, a mirha királyi ereje fokozza, és a vaníliabogyók ínycsiklandó finomsága édesíti, a pézsma lágy erejével megerősítve. A hagyomány szerint, ha egyszer felfedezik a Tropea tiszta fehér színének élményét, soha többé nem lesz ugyanolyan; ahogy a parfümök világa sem lesz olyan, mint azelőtt, ha egyszer megtapasztalta ennek az értékes és exkluzív alkotásnak az illatát: az illat, amely meghatározza a fehér illatát!
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT BIANCO PURO EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.