Tiziana Terenzi Bianco Puro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Bianco Puro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Rosso Pompei - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Rosso Pompei - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Nero Oudh - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT55549
Az illat az olasz sáfrány szikrázó és értékes intenzitásával nyit, amely átöleli a különlegesen válogatott szirmok intenzív illatát. Az abszolút bolgár rózsa és a rózsaszín geránium értékes magnóliával párosul, amely az év egyetlen napján virágzik. Ez a tartós és elegáns fej az Orris, az arisztokratikus nemesség ritka gyökerének erős és királyi szívén nyugszik, amelyet értékes kubai cédrus és Guaiac Wood vesz körül. A Gurjum balzsamgyanta hídként szolgál a határozott és konkrét erővel bíró, intenzív és királyi alaphoz, amelyet a Terenzi család szagkönyvtárából származó felbecsülhetetlen értékű fák és ősi esszenciák kombinációja hoz létre. Itt fekszik az ámbra, majd az indiai fekete oud, a vörös pacsulival több mint 45 éve áztatott császári pézsma, amelyet a tahiti vanília virágai és a szantálfa kérge édesít. Ez egy olyan illat, amely az újholdhoz hasonlóan újjászületéshez vezet, és rengeteg szerencsét hoz azok számára, akiket az a kiváltság ér, hogy viselésjék az illatot.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT NERO OUDH EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.