Tiziana Terenzi Nero Oudh - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Nero Oudh - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Andromeda - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Andromeda - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Rosso Pompei - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT55548
Az illat gyümölcsös akkorddal nyit. A rózsaszín és sárga szicíliai grapefruit jegyei, amelyek méltóságteljesen visszhangozzák egymást, a Sorrentói citrommal és az Amalfi szőlő híres édes nektárjával párosulnak. A kreáció szíve gyengéden öleli át a fejét. Az Ambergris csábító erejét a tiltott virág, a mexikói tubarózsa hipnotikus és afrodiziákum erejével párosítva a völgyliliom és a királyi jázmin édessége öleli körül. Az alap erőteljes, intenzív időtartamot garantálva az egész kreatív struktúrának. A visszhangzó indiai szantálfát, amelyet a libanoni cédrus frissessége ölel át, a Vörös pacsuli és a Vezúv környékére jellemző nápolyi juhar teszi olyan titokzatossá, mint a Pompei freskók, az erőteljes vörös pacsuli és a nápolyi juhar hozzáadásával.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ROSSO POMPEI EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.