Tiziana Terenzi Tabit - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tabit - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Sirrah - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Sirrah - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT37431
Az illat virágcsokorral nyílik: a lila liliom és a jázmin, szorosan egymás mellett tartják az olasz sáfrányt és a narancs frissességét. A rendkívül gazdag kezdő jegyek finoman símulnak az intenzív szívjegyre, amely felejthetetlenné teszi ezt az álomszerű utazást. Ebben a szakaszban jelenik meg az Ylang Ylang eleganciája, és ezt kíséri a Magnolia finom csábítása. Mindkettőt a ritka afrodiziákum, a Szürke Borostyán jellemzi, melyet szeretettel ölel a fehér liliom édessége. Az egész alkotás az értékes erdők alapján áll. a Szantálfa, a nyírfa, a pézsma együttese mellett, megtaláljuk a toszkán bőrt és a helyi tölgy erejét is. Ebben az értékes üvegben, amely olyan piros szinű mint a szenvedély, annyi érzelem lakozik, mint amenyit csak Firenze és annak az örök szépsége tud ajándekozni.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT SPIRITO FIORENTINO 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.