Tiziana Terenzi Tempel - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tempel - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tabit - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 177450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT27645
Tiziana Terenzi Tabit illata, egy gyermekkori örömteli ünnepi emléket testesít meg. A bergamot és a citrom hangulatával indul ez az uniszex parfüm kivonat, melyet szikrázó gyümölcsök és a vanília édes, mély illata, valamint a borostyán és a pézsma emel a magasba. Ez a fás, virágos felhő illat aroma körüllengi viselőjét, aki ettől úgy érzi, mintha a szívárvány fölött lebegne.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT TABIT 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.