Tiziana Terenzi Ursa Major - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Ursa Major - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tabit - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tabit - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tempel - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 157950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT50827
A Tempel üstökös, egy rövid ideig tartó üstökös, amely hat évente jelenik meg. Az illat, a ritka és értékes japán gyöngyvirággal kezdődik, amely magába foglalja a magnólia húsát és a nárcisz hipnotikus erejét. A kambodzsai oud szíve lüktet a gyöngyvirág alatt, ez által lesz az illat intenzív és érzéki. A kompozíció alapja egy nagyon ritka indiai oud, amelyet az ámbra csábító ereje hangsúlyoz. A TEMPEL egy királyi és drága karakter aromája, amely tökéletes a természetes, értékes oud olajokat tartalmaz az igazi ínyencek számára.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT TEMPEL 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.