V Canto Cianuro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Cianuro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stricnina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stricnina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Amans - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC27226
Amans szó szerint azt jelenti, hogy aki szeret. A vers a történet leghíresebb csókjának teljes szenvedélyét meséli el, egy olyan merész csókot, amely képes halált szerezni. A szerelem szenvedélyét tartalmazza ez a részlet minden aspektusában artikulálva - szenvedélyes, de ugyanakkor megnyugtató, mint két lélek találkozása. A szikrázó boldogság robbanása, amelyet a citrusfélék értékes nektárja tartalmaz, a fűszerek ágyán fekve, ahol a muskátli és a hosszú életű rózsafa és a tonkabab ereje között visszhangzik, megadva ennek a kivonatnak a szerelmes remegésének érzetét a szerelmese előtt. Az ajkak szelíd erejét, amelyek a szívet melengető borzongás mennydörgő hangjában érintkeznek. Egy illat, amelynek aromás és intrikus jellege lenyűgöz és meglep értékes molekuláinak összetettségével képes meglepni és meglepni.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC AMANS EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.