V Canto Amans - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Amans - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stramonio - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stramonio - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stricnina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC35326
Régi, toszkán bőrbe kötött, a történelem súlyától porosodó köteteket böngészve felfedeztük az egyik leghalálosabb méreg hipnotikus varázsát, amelyet Lucrezia különösen szeretett hatékonysága és gyors hatása miatt. Mint a báj és a csábítás, amely csendben, de kérlelhetetlenül lép működésbe, és lélegzetvisszafojtva hagyja az embert, ez a varázslatos, mindenható alkotás tudja, hogyan kell azonnal elcsábítani és megnyerni azoknak a szívét, akik az illata nyomában élnek. A mókásan gyümölcsös nyitójegyeket, élükön a maracujával, a Cassis erős személyisége emeli ki, és olasz citrusok ágyára fekteti. A szív, a kreatív csábítás forgópontja, a húsos virágok érzéki ölelésével nyílik, a holdfényben évente csak egyetlen éjszaka virágzó magnólia és az egzotikus tavak ylang ylangja, a belladonna pépével és a ceyloni fahéjjal átitatott erdei gyümölcsökkel fonódik össze. Ennek a halálos főzetnek hipnotikus és érzéki tulajdonságait az értékes vörös pacsuli és a kasmíri szantálfa alapozza meg, és a barna cukor és a vaníliarúd édességéhez kötődik, amelyet a nyájas szürke borostyán ellenpontoz, és a pézsma mámorossága hangsúlyoz. A Stricnina V Canto egy hipnotikus illat egy megnyerő mosollyal, amely képes elcsábítani minden szívet, végzetes következményekkel.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC STRICNINA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.