V Canto Stricnina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stricnina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ricina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ricina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stramonio - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC36841
A STRAMONIUM, a bíborfű vagy ördögcsapda már ősidők óta ismert, és az aztékok széles körben használták. A stramonio nemcsak erős méreg, hanem mindenekelőtt hatékony hallucinogén és természetfeletti afrodiziákum. Ravasz módon arra használták, hogy a szerelmeseket végtelen gyönyörhöz vezesse és uralja a szívüket. Boszorkányfűként is ismert, ami oda vezetett, hogy széles körben használták a varázslók ellenállhatatlan szerelmi bájitalokban és szűrőkben. Lucrezia természetesen jól ismerte a stramonium mágikus tulajdonságait, amelyet áldozatai elcsábítására használt, akik hipnotizálva végül ellenállhatatlan és végzetes ölelés csapdájába estek. Akárcsak a Lucrezia által készített erőteljes Stramonium főzet, ez az illat is egy nyájas virágcsokorral nyit, amelynek hipnotikus és meggyőző ereje azonnal megnyilvánul. A jázmin megnyugtató csábítása szerelmi táncban ringatózik a szegfű bőségével, valamint az orchidea és a sáfrány finom, királyi érintésével. A szív, ellenpontként, feltárja átható és vágó erejét, amelyet a szürke borostyán hangsúlyoz, és a vaníliabogyó édessége és a pézsmarózsa pezsgése lágyít. Az alkotás összefonódó gyökerei az értékes fák, a vörös pacsuli és az afrikai ébenfa erejében rejlenek, amelyet kifinomult tölgymoha és afrodiziákus pézsma fon össze. A csábítás esszenciája egy csepp végzetes parfümben.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC STRAMONIO Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.