V Canto Stramonio - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Stramonio - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mirabile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mirabile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ricina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 126750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC36838
A ricinus, a ricinusolaj növény, egy rendkívüli szépségű növény, amely, mint minden szép dolog, rejtett és végzetes lelket rejt. Ezt a csodálatos, dísznövényt, amely tele van tarka színekkel és vonzó gyümölcsökkel, egész évben képes virágozni, Lucrezia a kertjei díszítésére használta, amelyek mindenekelőtt félelmetes mérgének titkos menedékhelyéül szolgáltak, amelyet mesterien elrejtettek vonzó terméseinek magvaiban. A növény végzetes szépsége ihlette Lucrezia titkos terveit, aki különösen szerette ezt az erős mérget, mert nem hagyott kiutat áldozatai számára. Még ma sem találtak hatékony ellenszert erre a méregre, ahogyan nincs hatékony védelem sem ennek az értékes illatnak a meggyőző ereje ellen, amely az energikus szicíliai bergamott és narancs édes és keserű gyümölcsös jegyeivel nyit, az őszibarack és a vörös szilva édességével. A fejjegyek erőteljesen visszhangoznak, édesen táncolnak a pazar virágok szívén, amelyen a fehér írisz és a bazsarózsa ölelte értékes jázmin jelenik meg, amelyet a narancsvirág álomszerű tánca zaboláz meg. Az egész alkotást erőteljesen támogatják az értékes egzotikus fák, ahol a pacsuli és a kambodzsai oud visszhangja kiemelkedik, amelyet a szantálfa finomsága és a tölgymoha frissessége szakszerűen lágyít. A narkotikus bájital a kollekció leghalálosabbjai közé tartozik, egy olyan értékes kreációba zárva, amely nem hagy menekülést azoknak, akik megérzik és el akarják csábítani.
További Információ
MárkaV Canto
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC RICINA EDP 100ML Női parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.