V Canto Ricina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ricina - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Arsenico - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Arsenico - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mirabile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC27234
A "Mirabile" azt jelenti, hogy csodálatra méltó, mert csodálatos, csodás. A múló pillanat, az a bizonyos pillanat, amely egyesíti magában a világ minden szépségét és a mi szerencsénket, hogy élünk. Pontosan ezt a pillanatot meséli el a vers ezen versszaka, a szikrát a csodálatos csók előtt, és annak a halhatatlan és örök szerelemnek a születését. Melyik pillanat lehet boldogabb és csodálatra méltóbb, mint az, amelyik a szerelmet szüli?! Itt az öröm robbanása robban ki a vaníliabab erejével, felerősítve a virágainak lappangását, majd a rum és az abszolút rózsa által komponált hangok akrobatikus egyensúlyába dobva. A mámor, amely estig visszhangzik, miközben kimerült és boldog vagy ettől a hihetetlen életörömtől. Egy apotropaikus parfüm, amely olyan nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy anya szerető simogatása. Mágikus ereje van, hogy elhárítsa a "gonosz szellemek" befolyását.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC MIRABILE Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.