V Canto Mirabile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mirabile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mandragola - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mandragola - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Arsenico - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 126750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC45590
Az alkotás stiláris ihletét Arsenico halálos szépsége és a varázsgyűrű adja, amelyben Lucretia szerette biztonságban tartani. Mint egy hűséges barát, aki sosem hagyja el az ember oldalát, vagy mint egy félelmetes fegyver, amelyet mindig készen áll elővenni önvédelemre vagy harcra. Buzgón hódítani vagy csábítani vágyik az éteri világ finom csendjében, anélkül, hogy egyetlen hangot is kiadna.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC ARSENICO EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.