V Canto Arsenico - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Arsenico - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Lucrethia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Lucrethia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mandragola - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC27237
A mandragola, azaz a mandragóra a középkor egyik leghíresebb halálos főzete, amelyet különleges kábító és hipnotikus tulajdonságokkal rendelkező gyógynövények és fák szakszerű lepárlásával készítettek, és amely a szakértő patikusok által keverve természetfeletti afrodiziákumot képes volt szabadjára engedni. A Lucrecia régi naplóiban feljegyzett, nagyhatalmú bájitalok titkos receptjeinek aprólékos kutatása felszínre hozta az elfeledett tudást, és művészi ihletet adott ennek az új parfümnek a megalkotásához: egy titkos, bűvös erejű bájital, amely ellenállhatatlanul csábítóvá teszi viselőjét. Ez az alkotás a mediterrán citrusfélék szimfóniájával nyit, amelyet a nagyon ritka olasz sáfrány ereje csókol meg, és olyan illatot szabadít fel, amely kanyargós hullámokban visszhangzik, amíg el nem éri a tearózsa, magnólia és gardénia szirmain fészkelődő elegáns virágos szívet, amelyet guaiacfa hangol össze. E finom, mégis akrobatikus fejlődés után a mélységből a kambodzsai oud robbanása következik, amelyet vetiver és vaníliarúd fokoz, a háttérben pedig borostyán és pézsma. Az illat erős karakterű és az érzékek kombinációjában végzetes.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC MANDRAGOLA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.