V Canto Mandragola - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Mandragola - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Fili - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Fili - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Lucrethia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC27236
Egy gyönyörű, lenyűgöző, kifinomult, királyi családból származó nő... És valóban halálos, mint a róla elnevezett parfüm. Ha Lucrezia képét akarjuk felidézni, alakja homályos marad. Ő egy olyan univerzális és erőteljes karakter, aki tudja, hogyan töltse ki minden aspektusát átfogó hatalmával és erejével, ugyanúgy, ahogyan ez az illat is kifejti magával ragadó illatát. A parfümöt úgy keverték össze, mint egy titkos méregital, és ahogyan egy femme fatale csalogat és elbűvöl, ha a varázslata alá kerülsz, örökre elkap és elvarázsol, és soha többé nem tudsz kiszabadulni belőle. Az illat finom, csábító fejjegyekkel nyit, melyeket lédús körte- és lime-virágok töltenek meg, rózsaszín bors és petitgrain kontrasztjával. A virágok mámorító ereje most egy halálos csapdát hoz létre. Így nincs menekvés az arab jázmin elől, amelyet a vad jázmin erőteljes jegyei burkolnak be, egy csipetnyi kávéval és kakaóporral aláfestve, varázslatosan fűszerezve a Zanzibárról származó, ritka szegfűszeggel. A főzetet egzotikus fák, mint a cédrus és a pacsuli magával ragadó keveréke támogatja, a szumátrai benzoin és a madagaszkári vanília csábítóan édes jegyeivel behálózva. A Lucrethia by V Canto egy hipnotikus, elbűvölő erővel és érzékien izgalmas szépséggel teli illat.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC LUCRETHIA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.