V Canto Lucrethia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Lucrethia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Kashimire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Kashimire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Fili - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 157950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC50852
A Filì egy ókori görög szó, amely a Tiszta Csókot jelenti - egy nagy K-val írt csók, amely a legtisztább állapotba emelkedett, amelyet csak az igaz szerelem érhet el, és amely mentes a földi, testi szenvedélyektől és vágyaktól. Ebbe az értékes üvegbe zárva, amelyet képzett kézművesek teljes egészében kézzel formáznak értékes ezüstből készült levelekből, hogy soha ne legyen két egyforma üveg, a tiszta csók által ihletett ezüstös esszencia van. A történelem legfontosabb és leghíresebb csókjaként tartják számon, és e fenséges csók szelleme évszázadok óta visszhangzik szeretett hazánk völgyében. És még ma is érezhető a visszhangja a Castello di Gradara termeiben, ahol Goldoni híres szerelmespárja, Paolo és Francesca élte saját szerelmi történetét, és amely a világ minden tájáról inspirálta a művészeket. Nagyszerű művészeti alkotásokat ihletett ez az örök csók - verseket, festményeket, zenét, szobrokat és most, az exkluzív V Canto kollekciónak köszönhetően, kézzel készített művészi luxus illatokat. Egy szerelem, amely olyan erős és tiszta, hogy még ma, évszázadokkal később is visszhangzik a La Rocca dell'Amore, azaz a Szerelem Erődje néven is ismert vár magas falaiból: egy hely, ahol a romantika és a szépség az élet lényege. Ezt az ezüst csókot, a maga energizáló frissességével és elegáns csábításával fejezi ki ez a művészi alkotás, amely egy pezsgő, citrusok által vezérelt gyümölcsös illattal nyit, ahol a szicíliai grapefruit és a calabriai bergamott pezsgését a lágy provence-i feketeribizli mögöttes ágya csillapítja. Ez a friss, ezüstös csúcs egy mélyen intenzív és összetett középső részbe olvad, amelyben a nepáli kardamom és a Srí Lanka-i fahéj jegyei párosulnak. A merész, határozott és értékes fűszeres jegyek igazán innovatív harmóniában keverednek a toszkán bőrrel és a nagyra becsült indiai cipriollal. Az egész opuszt egy erős, erőteljes, rendkívüli tartósságú alapillat támogatja, ahol az indiai vörös szantálfa és a kubai cédrus uralkodó jegyeit a romániai nyírfa és a toszkán tölgymoha egészíti ki, művészi módon keveredve a rendkívül ritka malajziai lila pacsuli és a legendás ámbra varázslatos és afrodiziákus hatásával. Ez az alkotás ezüstös, sziporkázó jellegével megtestesíti a felejthetetlen csók remegését, és illatának minden egyes fuvallata megdobogtatja a szívet.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC FILI Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.