V Canto Fili - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Fili - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ensis - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ensis - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Kashimire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC27230
"De mondd csak, az édes sóhajok idején, Mi által és milyen módon engedett a Szerelem, Hogy megismerd kétes vágyaidat?" Két szerelmes gyengéd ölelése, mely úgy melengeti a szívet, mint egy nagykabát a hideg téli éjszakákon. Egy illat, amely artikulált szerkezetével ragad magával. A viselője intenzív és mély nyomot hagy maga után, a felejthetetlen jelenlét védjegye. A csábításról és a vágyról mesél, ez az érzéki és provokatív illat olyan értékes, mint az ősi kenőcsök, amelyeket a szent templomok vestajai használtak. Ez a borostyánkivonat egyesíti a szent és a profán szerelmet, amelyet az ylang-ylang virág jegyei tesznek melegebbé és lágyabbá, a Copaiba balzsam holisztikus szférájába emelve, amelyet a jezsuiták balzsamjaként is ismertek csodás gyógyító tulajdonságai miatt. Egy beburkoló és megnyugtató illat, mint egy láthatatlan pajzs, amely képes elmesélni viselőjének erős és megalkuvást nem ismerő karakterét. Erőt és pozitív energiát ad ahhoz, hogy megbirkózzunk a "Sárkányokkal", amelyekkel utunk során találkozunk.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC KASHMIRE Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.