V Canto Kashimire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Kashimire - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Curaro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Curaro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ensis - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
VC27228
"Mint teknős galambok, akiket a vágy hívogat, Nyitott és biztos szárnyakkal az édes fészekhez... repülnek a levegőben akaratuk által hordozva," A latin Ensis szóból származó Ensis, ami 'kardot' jelent, egyben a Terenzi családnév emblémája is, egy kis szignó anekdota, amelyet Paolo és Tiziana a V Canto kollekcióban - Ter Ensis, mert a család büszke nagyon régi és nemesi eredetére. Szabványos családfájukból három hosszú kard emelkedik ki, a három aztán a vezetéknevet alkotja. A kard, amelyet a sors arra tervezett, hogy a két szerelmespárt örökre egyesítse végtelen ölelésükben. Az illat úgy vonja vékony, de intenzív ébredését, mint a galamb repülése és a levegőt átszelő lefelé irányuló fuvallat. Csendes és erőteljes, mint ennek a kivonatnak a jegyzetei, amelyeket a citrusfélék és a cassis hangsúlyoznak, a piros gyümölcsök és a borostyán támogatják. A végzet illata, magába zárja a dolgok elkerülhetetlen természete által inspiráltakat. Ebben az alkotásban minden érzékszervünk részt vesz, hogy csábítóan repüljünk a bennünk lévő édes fészekbe.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC ENSIS Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.