V Canto Ensis - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Ensis - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Cor Gentile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Cor Gentile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Curaro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 126750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC36835
A curare nemcsak nagyon hatékony méregként ismert, hanem erős altató és hipnotikus hatással is rendelkezik, olyannyira, hogy még ma is számos orvosi és tudományos alkalmazása van. Felületes, nagyon kis dózisban történő alkalmazásával, például egyszerűen azzal, hogy az áldozat kezét egy tűvel megkarcolja, vagy a gáláns vagy királyi engedelmesség gesztusaként arra készteti, hogy megcsókolja híres gyűrűjét, Lucrezia el tudta bűvölni és megbabonázni áldozatát, és a hipnózis hatása alatt alávetette őket végzetes akaratának. A curare ugyanolyan meggyőző és hipnotizáló erejével ez a parfüm is tudja, hogyan kell már az első pillanattól kezdve hódítani, és viselőjét a királyi ranglétra csúcsára vezetni. Az illat a feszes drótkötélen járás merész akrobatikájával nyit, ahol a pacsuli fás jegyei bukkannak fel, amelyeket a csábító jázmin és az írisz fehér virágai támogatnak, a magnólia húsos szirmain megpihenve, egy innovatív és magával ragadó művészi egyensúlyban, amely az illat szívében visszhangzik. Ezután édes amirisz szantálfába burkolt, pompás abszolút rózsával találkozunk, míg a távolban a tonkabab ellenpontja füstös vetiverrel és erős indiai ouddal visszhangzik, amelyet fahéjas bogyók édesítenek. Az egész alkotás egy erős és pazar struktúrán alapul, vibrációk és harmóniák sokaságával, végtelen visszhangokkal visszhangozva. A karamell édessége kecses költészetként öleli körül az értékes kambodzsai oudot és a vörös pacsulit, köszönhetően a felbecsülhetetlen értékű orrisszal kombinált abszolút vanília ellendallamának. Végül a cédrusfa és a benzoin tartós ereje rendkívüli és hihetetlen tartósságot kölcsönöz az egész alkotásnak. A csábítás királyi érintése egy csepp hipnotikus parfümben.
További Információ
MárkaV Canto
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC CURARO 100ml EDP Női parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.