V Canto Curaro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Curaro - Extrait de Parfum Uniszex Illat

V Canto Cor Gentile - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
VC27227
"A szerelem, mely a szelíd szívet gyorsan megragadja, Megragadta ezt az embert a szép személyért. Aki tőlem elszakadt, s még mindig sértő..." A szelíd és finom szív, amely a szerelmeseket élteti, ebben az illatban összetett szerkezetben mesél. A simogatás ereje megnevezhető, ami ebben az illatban finomnak és kellemesnek tűnik, köszönhetően a dús virágok, mint a kamélia és a szegfű csokrának. Mindeközben a pacsuli és a fa vad jegyének köszönhetően olyan erős és megingathatatlan, mint a kő, amelyre évezredes várak épülnek. Finom egyensúly a szelídség és a szilárdság, a finomság és a karakter között, itt a legigazibb szintézise ennek az illatnak, amelyet a nagyszerű karakterűeknek szenteltek. Az emberi tulajdonság, amely ezt a kreációt ihlette, a "kegyelem", mint a "jószívűek" hozzáállása, amelyet a gazdag és pazar virágok örömteli robbanása képvisel, a fűszerek és fák helyes egyensúlyába burkolva. Szelíd illat szelíd lelkeknek.
További Információ
MárkaV Canto
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A V Canto-t a világ egyik leggyönyörűbb szerelmi története inspirálta: a gyökerek és a szülőföld iránti szeretet. A Terenzi család a Castello di Gradara közelében 700 éve élt, amely Olaszország egyik legrégebbi kastélya. A kastély a gyönyörű erdők, hegyek, és kék Adriai-tenger között fekszik. Erről a vad, de annál gyönyörűbb területről inspirálnak a Terenzi műalkotások. Paolo és Tiziana Terenzi egyedi és értékes illatait Dante művei inspirálták, tartalmazzák a középkori költészet szenvedélyét, szerelmi szálait, bűneit, erényeit, a gonoszok történeteit, de mindenek előtt az igaz emberséget.
VC COR GENTILE EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: V CANTO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.