Xerjoff Don - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Don - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Cruz Del Sur II - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Cruz Del Sur II - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Decas - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59408
A DECAS a Xerjoff 1861 kollekció első parfümjének megjelenése óta eltelt 10 évet ünnepli, és inspiráló hangulatot idéz fel a calabriai mandarin pikáns jegyeivel. A tuberózsa és a dohány, az olasz orris és a gazdag, díszes benzoin szíve felé vezetik az orrot, a történelmi Olaszország méltóságát és királyi hangulatát idézve. A füstös, lágy opopanax melegséget áraszt az illat szívében, míg a pézsma, a balzsam és a vanília jegyei gondoskodnak a földes alapról.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF Decas 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Xerjoff Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.