Xerjoff Golden Dallah - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Golden Dallah - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Decas - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Decas - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Don - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE33748
"GANGSTER CLUB". A Join the Club illatkollekció egy sor exkluzív klubot képvisel, a művészettől és a költészettől kezdve a jachtozáson át a golfig. Ezen illatok ritka jellegének megfelelően az összetevők szigorúan őrzött titok, ehelyett arra invitálják viselőjüket, hogy merüljön el az elképzelt világban. Vakmerő, intenzív és ellenállhatatlanul mámorító, a Don a gengszterek rejtett világát képzeli el a dohányra emlékeztető, fanyar puskaporos akkordokkal és a lágy karamellizált whiskyvel.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF DON 50ml PARFUM Unisex parfüm Gyártó: Xerjoff Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.