Xerjoff Richwood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Richwood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Pikovaya Dama - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Pikovaya Dama - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Renaissance - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59319
Az autentikusan olasz szív, test és lélek, a Renaissance a gyümölcsös akkordok pezsgő illata. A gazdag örökségük által inspirált és hazájuk csillogása előtt tisztelgő Renaissance Olaszország inspiráló jellegét képviseli, a calabriai bergamott, mandarin és citrom friss csúcsjegyeivel nyitva. A bolgár rózsa, a menta és a virágzó gyöngyvirág varázslatos szíve Olaszország gyönyörű és változatos szépségét képviseli, míg a cédrusfa, a pacsuli, az ámbra és a pézsma klasszikusan meleg alapillata lehetetlen finomsággal táncol a bőrön.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF Renaissance EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Xerjoff Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.