Xerjoff Uden Overdose - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Uden Overdose - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Renaissance - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Renaissance - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Richwood - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 222300.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59325
Az XJ 17/17 kollekció része, amelyet a londoni Természettudományi Múzeumban kiállított ásványok és féldrágakövek ihlettek. A Richwood egy szüreti bort idéz. Fás jellegű, ellenállhatatlanul érzéki alaphanggal, ez a meleg illat a bergamott és a grapefruit csúcsjegyeit tartalmazza, amelyek a rózsa abszolút és a gerániumlevél szívéhez vezetnek. A pacsuli, a vanília és a pézsma földes alapjegyei még mélyebbre invitálják az orrot, hogy átélje annak gazdag pompáját.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF RICHWOOD 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.