Xerjoff XXY - Uniszex parfüm illat

Xerjoff XXY - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Richwood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Richwood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Uden Overdose - Uniszex parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 99450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59295
Tíz évvel a Shooting Stars kollekció egyik bestsellere, az Uden bemutatása után a Xerjoff piacra dobja ugyanennek a parfümnek egy erőteljes, gazdagabb illatpiramissal rendelkező új változatát, az UDEN OVERDOSE-t. Táncolj az óceán hullámain az Uden Overdose-zal, egy olyan varázslatos fougere illattal, amelyhez fogható nincs még egy. Ez a parfüm minden egyes jegyével erőt és hatalmat sugároz, a viharos tenger ihlette, a citrom és a bergamott csábító fejillatával. A gyömbér, dohányvirágok és kávé sötét szívjegyei az ámbra és pézsma gazdag alapjegyeihez vezetnek.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF UDEN OVERDOSE 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.