Xerjoff JTC 400 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff JTC 400 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Uden Overdose - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Uden Overdose - Uniszex parfüm illat

Xerjoff XXY - Uniszex parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 234000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59323
Az XXY igazi szépsége egyedülálló, androgün jellegében rejlik. A nőies és a férfias elválasztás fogalma ihlette ezt a gyümölcsös virágos illatot finoman megszórva meleg fűszerekkel, egy érdekes és szokatlan parfümöt alkotva. A calabriai bergamott és a grapefruit fejjegyei az ylang-ylang és a fekete bors értékes szívjegyei felé vezetnek. A mysore szantálfa, pacsuli és vanília melegítő alapillata klasszikusan férfias összhangot kínál. Az XJ 17/17 kollekciót a londoni Természettudományi Múzeumban kiállított ásványok és féldrágakövek ihlették.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF XYZ 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.