Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

 

Kilian Liquors illatok érkeztek budapesti üzleteinkbe. Az extravaganciát sugárzó és különleges hangulatot árasztó szenzációs parti illatok mostantól elérhetőek a Belodore üzleteiben a magyar fővárosban.

 

Killian Hennessy, a generációk óta konyakot gyártó, neves család leszármazottja, ezeknek az illatoknak a bevezetésével tisztelgett öröksége előtt. Ismerje meg az Angel's Share-t és a Roses on Ice-t, amelyeknek a konyak és a gin által inspirált illatkompozíciói az új Kilian Liquors kollekció részét képezik.

 

ANGEL's SHARE - illat, amely a Hennessy családi hagyományt sugározza. Kilian meg akarta őrizni a Hennessy konyakpincéje mellett töltött gyermekkorának emlékeit, és az Angel's share révén felelevenítette gyermekkori napjait. Annak érdekében, hogy teljesen meggyőző legyen, valódi konyakot használt az Angel's Share kompozíciójában. A konyak mellett az Angel's Share jegyei fahéjat, mandulát, tölgyet és tonkababot tartalmaznak.

 

ROSES ON ICE - az illat, ami senkinek sem közömbös A Roses on Ice-t a híres Hendricks gin ihlette. A rózsa és az uborka keveréke, és a kedvenc gin fajtájának kombinációja ihlette meg Elisabeth Jones Hennessy-t, Killian Hennessy feleségét, hogy megalkossa ezt az ellenállhatatlan illatot.

 

A Roses on Ice az uborka vizes, friss illatának szinte botanikus illata. A rózsa és a lucfenyő illata kiemeli a gin hideg érzését, és egy csipetnyi eleganciát nyújt, míg a pézsma és a szantálfa illatjegyei tökéletes száraz lecsengést biztosítanak.

 

Látogasson el a budapesti Belodore üzleteibe, és fedezze fel az illatos jegyek kombinációját, amelynek illata tovább tart és nyomot hagy maga után.

 

Hírek

Új Belodore parfüméria nyílt Novi Pazaron!

A Belodore új parfümüzletét 2023. október 5-én nyitották meg Novi Pazarban. A vásárlók a Belodore jellegzetes stílusára, a kellemes környezetben nyújtott lenyűgöző vásárlási élményre, valamint a legjobb niche parfümök és prémium kozmetikumok széles választékára számíthatnak.

Olvasson tovább...

Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

A Kilian Liquors illatok megérkeztek Budapesti üzleteinkbe. A szenzációs after-party illatok, melyek extravaganciát sugároznak és különleges hangulatot teremtenek, most elérhetőek a Belodore üzleteiben Magyarország fővárosában.

Olvasson tovább...

Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

Új, kifinomult illatok érkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka kínálatából üzleteinkbe. Mostantól elérhetőek az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia illatok a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon.

Olvasson tovább...

A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója a legnagyobb figyelmet vonzza mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi média platformokon. Az illatos varázslat a lenyűgöző palackban elvarázsolja a tekinteteket. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

Olvasson tovább...

Alexandre J - Art Deco kollekció

Alexandre J ünnepli az Art Deco kollekció 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatalkotással ajándékoztak meg minket.

Olvasson tovább...